Internationalt website Russisk website Hjem Login Sideoversigt
Produkter
 

Produkter

 

BM's produktlinie


Vores kerneprodukt er bremseprøvestande og tilhørende software. Dette gør det muligt for operatøren, at lave en dybere bremseanalyse og dermed opbygge virksomhedens bremseserviceforretning.

Både bremseprøvestande for små og store køretøjer kan varieres af mange forskellige modeller. På den måde kan BM tilbyde den bedste løsning til de ønsker og krav, kunden må have.

Over de sidste årtier, har BM også udvidet produktlinien med komplette undervognstestlinier, som inkluderer test af køretøjets affjedringssystem, kontrol af styretøj, sporingstester og speedometer tester.

BM kan også tilbyde en af markedets bedste IT-systemer, BM FlexCheck, som kan tilsluttes alle BM's produkter. BM FlexCheck tilbyder faciliteter som opsamling af data fra værkstedet (bremsetest, miljøtest, lygtekontrol og visuel inspektion af køretøjet) samt opkobling af flere værksteder i et nationalt netværk. BM kan endvidere tilbyde vores kunder udvikling af websites med et indbygget booking-modul. BM FlexCheck kan baseres på PDA-enheder og alle enheder såsom elektroniske måleinstrumenter samt intern kommunikation mellem PDA og PC foregår trådløst.
 
Vores produktstrategi er at designe og udvikle vores produkter baseret på teknologi, som kan serviceres i produktets levetid. For at kunne gøre dette, har vi baseret vores produktlinie på to serier af elektronik X010 og X200.

 

Store køretøjer   

 

Disse produkter er designet for test af store køretøjer. De fleste produkter kan også teste både små og store køretøjer.

Læs mere 

 

Små køretøjer     

 

Disse produkter er designet for test af små køretøjer.

Læs mere 

 
<< back Top
BM Autoteknik A/S | Erhvervsparken 7 | 9632 Møldrup | Denmark | Tlf: +45 8669 2022 | Fax: +45 8669 2199 | Email: Skriv