Internationalt website Russisk website Hjem Login Sideoversigt
Produkter Store køretøjer
 

Store køretøjer

 

Disse produkter er designet for test af store køretøjer. De fleste produkter kan både teste små og store køretøjer.

 

Bremseprøvestande

Vi har 4 forskellige modeller af bremseprøvestande til store køretøjer. Den ene er en mobil/ovengulv model og de tre andre er designet for nedbygning. Alle fire modeller anvender samme X200 elektronik- og målesystem.

Læs mere 

 

Slitagetester

BM kan tilbyde både en traditionel hydraulisk slitagetester til nedbygning med 8 forskellige testretninger og en mobil/ovengulvs model, som kan sammenbygges med vores BM20200 mobil bremseprøvestand.

Læs mere 

 

Hastighedstester

Hastighedstesteren eller tacho-testeren er udstyret til, at teste hastigheden på køretøjet. BM kan tilbyde en hastighedstester for traditionel nedbygning og en mobil/ovengulvs-model, som kan sammenbygges med vores BM20200 mobile bremseprøvestand.

Læs mere 

 

Lygtetester

Udvalget af vores lygtetestere omfatter tre typer enheder: Manuel, Elektronisk fotodiode og Elektronisk kamera. BM lygtetestere er forberedt til integration med BM FlexCheck-synsprogrammet, som gør det muligt at etablere fuldt automatiserede enkelt- eller flerbanede testanlæg.

Læs mere 
 

Miljøtestere

Vi tilbyder et komplet og sammenhængende udvalg af testløsninger. BM3201 er både et forureningsbekæmpende kontrolværktøj (gastester & røggastester) og et diagnoseværktøj.

Læs mere 
 

BM Windows software og PDA system

BM's bremseprøvestande kan tilsluttes med Windows-baseret PC software, som er tilpasset individuelle kunder og lande. BM Windows-program tillader, at man kan tilslutte radio / bluetooth PDA-enheder med fjernbetjening og ekstra display.

Læs mere 

 

Smøregrave

BM60 og BM61 er komplette og installationsklare smøregrave i stål. Smøregravene er fuldt forseglede og er som standard udstyret med en lang liste af egenskaber, hvortil kan vælges forskelligt ekstraudstyr efter behov. 

Læs mere 
 
<< back Top
BM Autoteknik A/S | Erhvervsparken 7 | 9632 Møldrup | Denmark | Tlf: +45 8669 2022 | Fax: +45 8669 2199 | Email: Skriv