Internationalt website Russisk website Hjem Login Sideoversigt
Produkter Små køretøjer
 

Små køretøjer

 

Disse produkter er designet til test af små køretøjer.

 

Bremseprøvestande

BM producerer flere forskellige modeller af bremseprøvestande for små køretøjer. Modellerne varierer fra mobil, ovengulv og nedbygning til sammenbygget og to-delte modeller. Alle bremseprøvestandene er baseret på vores X010 elektronik- og målesystem.
Læs mere 

 

Slitagetester

BM kan tilbyde en unik slitagetester. Denne model kan installeres direkte i gulvet eller i forbindelse med en arbejdsgrav.
Læs mere 

 

Hastighedstester

BM305 hastighedstester er designet for test af køretøjets speedometer og kan teste køretøjer med en akselvægt op til 3.500 kg. BM305 kan teste op til en hastighed på 120 km/t. 
Læs mere 
 

Affjedringstester

BM40000 affjedringstester er designet for test af aksler op til 2000 kg. Maskinen kan leveres til test af aksler op til 3000 kg. Affjedringstesteren benytter den internationale anderkendte metode, EUSAME, der blev udviklet af Europæriske producenter af støddæmpere.
Læs mere 
 

Lygtetestere

Udvalget af vores lygtetestere omfatter tre typer enheder: Manuel, Elektronisk fotodiode og Elektronisk kamera. BM lygtetestere er forberedt til integration med BM FlexCheck-synsprogrammet, som gør det muligt at etablere fuldt automatiserede enkelt- eller flerbanede testanlæg.

Læs mere 
 

Miljøtestere

Vi tilbyder et komplet og sammenhængende udvalg af testløsninger. BM3201 er både et forureningsbekæmpende kontrolværktøj (gastester & røggastester) og et diagnoseværktøj.

Læs mere 
 

Testlinier

Alle BM's bremseprøvestande kan opdateres til en testlinie. En testlinie kan bestå af følgende udstyr: bremseprøvestand, affjedringstester, sporingstester og hastighedstester. Alle testlinierne er baseret på vores BMX010 elektronik- og målesystem.

Læs mere 

 

BM Windows software og PDA system

BM's bremseprøvestande kan tilsluttes med Windows-baseret PC software, som er tilpasset individuelle kunder og lande. BM Windows-program tillader, at man kan tilslutte radio / bluetooth PDA-enheder med fjernbetjening og ekstra display.

Læs mere 

 

Smøregrave

BM60 og BM61 er komplette og installationsklare smøregrave i stål. Smøregravene er fuldt forseglede og er som standard udstyret med en lang liste af egenskaber, hvortil kan vælges forskelligt ekstraudstyr efter behov. 

Læs mere 
 
<< back Top
BM Autoteknik A/S | Erhvervsparken 7 | 9632 Møldrup | Denmark | Tlf: +45 8669 2022 | Fax: +45 8669 2199 | Email: Skriv