Internationalt website Russisk website Hjem Login Sideoversigt
Firma Firmaprofil
 

Firmaprofil

 

BM Autoteknik A/S beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Siden starten i 1977, har vi udviklet og produceret bremseprøvestande og testliniesystemer til værksteder og bilinspektioner over hele verden. 

 

 

BM's produkter bliver solgt gennem vores nationale og internationale forhandlere. De internationale firmaer importerer og sælger selv vores produkter, samt håndterer installation og service til slutbrugeren. Vores forhandleres nøglemedarbejdere har gennemgået uddannelse og er certificeret af BM Autoteknik A/S til at udføre service til slutbrugere på vores produkter.

 

Check vores verdenskort for at finde en BM forhandler i din nærhed.

 

BM Autoteknik A/S har altid fokuseret på kvalitet over kvantitet og koncentreret os om at gøre det, vi er bedst til. Derfor er vores produktlinie begrænset til udstyr, som er designet for test af køretøjets "undervogns"-system. Dette inkluderer bremseprøvestand, slitagetester, affjedringstester, sporingstester og testliniesystemer.

 

I dag har vi en af de bredeste og dybeste produktlinier i autobranchen inklusiv mobile bremseprøvestande for både små og store køretøjer.

 

BM Autoteknik A/S tilbyder et IT system, BM FlexCheck, som kan integreres sammen med både BM produkter og tredjeparts produkter som derefter kan fremstå som et komplet bilinspektionkoncept. 

 

Nye metoder

Selv om vi fokuserer på kvalitet og møder specielle kundeønsker, har BM Autoteknik A/S også klaret at sætte standarden i autobranchen over mange år.

 

BM Autoteknik A/S var det første firma i verden, der introducerede en bremseprøvestand for store køretøjer, der hydraulisk kunne løfte rullefeltet for brug ved belastningssimulering. Dette blev udviklet i 1982 - et årti før vores konkurrenter. Designet af denne bremseprøvestand er over årene blevet forbedret flere gange og er i dag tilgængelig som model BM17200.

 

I 1995 introducerede BM Autoteknik A/S vores mobile bremseprøvestand for store køretøjer, BM20200. Denne bremseprøvestand udmærker sig ved sit design, som gør at rullefeltet har en højde på kun 16 cm. Dette indebærer, at der kun kræves meget korte op- og nedkørselsramper. Vægten af bremseprøvestanden kan tilbydes ned til 1200 kg og kan teste køretøjer op til 20 ton akseltryk. Inspireret af succes fra BM20200, designede BM Autoteknik A/S i 1999 en mobil bremseprøvestand for små køretøjer, BM3010, som også er tilgængelig som en testlinie med mulighed for en affjedringstester på op til 3 ton akseltryk.

 

I 2005 introducerede BM Autoteknik A/S en verdensnyhed Chassis belastningssystem, med mulighed for akselbelastning integration. Systemet er teknisk bedre sammenlignet med det udstyr, der er på markedet i dag. Så det kan igen se ud som om, at BM har sat standarden på chassis belastningssystemer i autobranchen.

 

 
<< back Top
BM Autoteknik A/S | Erhvervsparken 7 | 9632 Møldrup | Denmark | Tlf: +45 8669 2022 | Fax: +45 8669 2199 | Email: Skriv