BM Autoteknik deltog i Automechanika 2012

Automechanika 2012 i Frankfurt

Klik for større billeder

 

BM Autoteknik A/S er netop vendt hjem fra en særdeles succesfuld udstilling på Automechanika 2012 i Frankfurt, Tyskland.

På Automaechanika, verdens førende fagmesse for autoindustrien med mere end 148.000 besøgende fra 174 lande, præsenterede vi en variation af nøgleprodukter til både lette og tunge køretøjer suppleret af vores avancerede Bilinspektionsystem, BM FlexCheck.

Vi præsenterede også følgende udvidelse af vores omfattende produktprogram:

  • Vores nye Motorcykel Testlinie til motorcykler, ATV’er og 3-hjulede køretøjer.
  • Vores nye Miljøtestere.
  • Vores nye Lygtetestere.

Derudover præsenterede vi en live demonstration af en af verdens bredeste udvalg af belastningsssystemer til tunge køretøjer – inklusiv vores unikke Chassis Belatsningssystemer.

Det generelle indtryk fra møder med eksisterende og kommende distributøere var positive med stærke indikationer af at vores branche har genvundet sikre og optimistiske forventninger til fremtiden.

 

Stor interesse i belastningssystemer

Vi oplevede en stor interesse i forskellige belastningssystemer til store køretøjer og i særdeleshed interesse for systemer, som overfører den simulerede belastning direkte til chassis’et på køretøjet. Bilinspektionsfirmaer fandt især interesse i tidseffektiviteten i disse BM CLS løsninger.

Vi var beærede over at kunne tage imod et højt antal gæster fra lande uden for EU. Bilinspektionsbranchen er tydeligvis ved at gennemgå en signifikant vækst på amnge af disse markeder. Vi har etableret et antal vigtige kontakter i løbet af udstillingen, som vi ser frem til at udvikle til partnerskaber.

35 års jubilæum

I år havde BM Autoteknik den fornøjelse at invitere gæsterne på vores stand til at fejre vores 35 års jubilæum. Mnage kom forbi for at lykønske og nyde et glas champagne.

Tak til hver enkelt som besøgte os i Frankfurt og det er kun jeres fortjeneste at vi havde en succesfuld udstilling.

 

BM Autoteknik A/S