Tillad os at præsentere…

Et par ord om os

BM Autoteknik A/S blev grundlagt i 1977 og er en privatejet familievirksomhed.

Vi producerer udstyr og software til at udføre tekniske inspektioner på alle typer køretøjer.

Med base i Danmark, og med ca. 50 medarbejdere, er alle kerneaktiviteter som produktudvikling, software udvikling, produktion, service og support in-house, hvilket sikrer en høj kvalitetskontrol.

Vi eksporterer til mere end 35 lande via et netværk af internationale distributører til en bred vifte af kunder som private værksteder, synsvirksomheder, militær, politi, tekniske skoler og bilproducenter.

Vi leverer løsninger fra individuelle produkter som f.eks. bremsetestere til komplette synsbaner. Produktlinien omfatter bremsetestere, affjedringstestere, sporingstestere, hastighedstestere, miljøtestere, lygtetestere, slitagetestere etc.

Vi har specialiseret os i at levere både nedstøbte, ovengulv og mobile løsninger.

Et in-house softwareteam udvikler og vedligeholder BM FlexCheck Windows og App løsninger, som kan leveres til at håndtere enkelte produkter eller opgraderes til at håndtere al produktionsdata hos synsvirksomheder.

Vi er medlem af International Motor Vehicle Inspection Committee (CITA) og deltager aktivt i udvikling af internationale standarder indenfor industrien.

Vores organisation er team-baseret og via uddannelse af hver enkelt medarbejder fokuserer vi på at levere hurtig og effektiv service til vores kunder.

Vi tror på kvalitet og personlig service og vores vigtigste formål er at være Det Sikre Valg for vores kunder.