Ny hjemmeside

BM Autoteknik lancerer ny hjemmeside

Klik for større billeder

Brugervenlighed, mobiloptimering og bedre overblik er nøgleordene bag den nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside, som er designet til at gøre det lettere for vores kunder. Layoutet er blevet redesignet og omprogrammeret for at modernisere og skabe en responsiv hjemmeside, hvilket vil sige at siden er designet til at kunne ses på alle enheder (PC, tablet og mobil). Indholdet er tilgængeligt på dansk og engelsk.

Lettere navigation

Den nye hjemmeside giver et hurtigt overblik over de seneste nyheder, produkter og materialer. Produktsiderne omfatter en produktbeskrivelse samt yderligere information som f.eks. brochurer, fotos og film. Derudover er det muligt at generere et pdf dokument for hvert produkt indeholdende alle produktdata. Vi har også samlet udvalgte referencer og en samling af downloads.

“Find distributør” værktøjet giver et overblik over vores tilstedeværelse over hele verden med kontaktinformationer på alle vores distributører.

 

Toolbox til distributører

Under “Toolbox” kan autoriserede distributører logge ind og finde relevant materiale til brug i deres salg af BM produkter.

 

Vi er stolte af vores nye hjemmeside og vi håber at vores kunder og partnere vil tage godt imod den. Vores hensigt har været at det skal være nemt, overskueligt og en fornøjelse at bevæge sig rundt på den.

God fornøjelse!