Case info

Efter 2 års research og udvikling blev BM test udstyr og teknologi valgt af Vehicle Inspection TUVLITA i Litauen.

BM leverer bremsetestere, affjedringstestere, slitagetestere og BM FlexCheck til nye testbaner og til opgradering af eksisterende testbaner.

  • Firma: Vehicle inspection TUVLITA
  • Land: Litauen

Mere Information

BM FlecCheck er tilkoblet trådløst, via Bluetooth, til BM bremsetestere samt til miljø- og lygtetestere af andre mærker end BM.

Den visuelle inspektion udføres helt via håndholdte PDA enheder og al data samles og behandles af BM FlexCheck Windows programmet.

Op til 10 bilinspektører kan logge på systemet med deres håndholdte PDA og teste køretøjer samtidigt. BM FlexCheck gør det muligt for TUVLITA at teste 3 køretøjer ad gangen på hver bane og udnytter dermed deres “drive-through” design fuldt ud. Med en testtid på 30 minutter, og det afktum at inspektører ikke skal returnere til et kontor eller PC for at afslutte testen, da testen udføres helt fra den håndholdte PDA, er det muligt at udføre 18 tests i timen på kun 3 baner.

“Én enkelt BM FlexCheck klient kontrollerer de tre inspektionsbaner med stort gennemløb af køretøjer.”

TUVLITA benytter et ERP system kaldet TAIS; dette er et klient-server program indeholdende alle firmaets informationer inklusiv alle registreringsdata om køretøjerne. TAIS er også faktureringssystem, kundekartotek, HRM mv.

BM FlexCheck er fuldt integreret med TASI via Webservices til 2-vejs kommunikation. Webservicen sikrer at al køretøjsdata og bilinspektionsdata udveksles live og flydende mellem de to programmer.

BM FlexCheck serverne er placeret i receptionsbokse der er placeret forrest i bygningen. I disse bokse kan en receptionist registrere køreøtjer til inspektion; data bliver automatisk sendt til TAIS og BM FlexCheck klienten. Fra BM FlexCheck sendes dataen til de håndholdte PDA enheder når bilinspektøren beder om det.

Relaterede referencer